Om din fotograf

VAD KAN JAG ERBJUDA ER?
Glädje, naturligt och det lilla extra!

PÅ BARNENS NIVÅ

Utöver detta så erbjuds du också en fotosession på barnens nivå. Jag är utbildad förskollärare och det ger mig större möjlighet att nå fram till era barn på ett sätt som gör att de känner sig bekväma. Barnen får utrymme att vara sig själva genom att de får busa, skratta och leka men sessionen blir fortfarande professionell.

Vid barnbilder följer jag hellre barnen runt på fotogaferingsplatsen än att dem ska följa mig. Jag har ett stort barnasinne kvar så jag kan enkelt få era barn att känna att fotograferingen blir en rolig upplevelse. För det är viktigt att era barn trivs, de ger er en lugn och rofylld stund. 


Att stå framför kameran kan i många fall vara obekvämt, tråkigt eller i vissa fall läskigt för barn. För att er stund med mig ska bli så bra som möjligt erbjuder jag era barn belöningar i slutet av fotograferingen.

Jag vill ge er det lilla extra och genom att verkligen se till att era barn trivs så ger jag er en fotosession som ni inte glömmer i första taget. Det blir som en morot för barnen att ha sitt humör uppe hela tiden och få känna en stolthet i slutet av vår fotografering.

Självfallet har jag diskuterat detta med er innan fotograferingen så vi är på samma plan med vad era barn får lov att äta. Jag erbjuder allt ifrån godispengar till russin.

BOKA DIN DRÖM HÄR

SPECIALISERAD
Att fota människor har alltid varit det jag funnit mest glädje i och det är också därför jag valt att specialisera mig på att fotografera barn i alla åldrar och alla möjliga familjekonstulationer. Jag fotar utomhus i naturligt dagsljus och även i solsken.


Tillsammans med er vill jag skapa konstfulla bilder som du med stolthet kan pryda ditt hem med. Jag brinner för att dokumentera dina minnen och ett foto säger mer än tusen ord, visst är det så?

Låt mig fotografera din familj eller dina barn så ser vi till att du får den där drömfotograferingen du
alltid drömt om.

Hej! Mitt namn är Lisa Ahlberg.
Jag är sedan en kort tid bosatt 
i Örebro men är ursprunligen från Göteborg. Jag lever tillsammans med
min sambo, en bonusdotter samt en son på 11 månader vilket gör att
livet alltid är fullt av
överraskningar och äventyr!

Jag kan alldeles för mycket onödig
fakta och berättar mer än gärna
denna för dig!

Utöver det så tycker jag mycket om historia men att titta på film är inte
riktigt min grej - om det inte är disneyfilmer såklart, då lär ni höra mig bryta ut i sång för att sjunga är något
jag älskar.